سفارش تبلیغ
صبا ویژن







کاتوزی در گفتگو با فارس:
پژواک طنین قدسی "خمینی کبیر " در کشورهای منطقه شنیده می‌شود

خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: ‌پژواک طنین قدسی "خمینی کبیر " موجی از آرمان‌خواهی را در کشورهای منطقه به وجود آورده و جانشین فرعون مصر در کاخ ریاست جمهوری خود در محاصره انقلابیون قرار گرفته ‌است.

کیومرث کاتوزی یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس،‌ ضمن گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به صدور انقلاب به سایر کشورهای منطقه، اظهار داشت: در شرایطی به بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی مشغول هستیم که پژواک طنین قدسی خمینی کبیر موجی از آرمان‌خواهی را در کشورهای منطقه به وجود آورده و جانشین فرعون مصر در کاخ ریاست جمهوری خود در محاصره انقلابیون قرار گرفته‌ است.

وی دهه فجر امسال را واجد ویژگی‌های منحصر به فردی عنوان کرد و با بیان اینکه لزوم تدبر در این ویژگی‌های ممتاز می‌تواند چراغ راه انقلاب اسلامی در دوره جدید حیات سیاسی در کشورهای منطقه باشد، تصریح کرد: امروزه تانک‌های مصری در خیابان‌های قاهره به ملعبه کودکان محروم قاهره تبدیل شده‌ است که این همان مدل رهایی بخشی است که خمینی کبیر پایه‌گذار آن بود و انقلاب را نه از لوله تانک و تفنگ که مشی مبارزاتی چپ مسلکان غیر‌وطنی بود، بلکه از راه تسخیر قلوب هدایت می‌کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی به تفاوت‌ حرکت‌های انقلابی اخیر در کشورهای منطقه با فتنه 88 پرداخت و گفت: حرکت‌های انقلابی اخیر در کشور‌های منطقه نمودی از همگرایی اسلامی است و به‌دنبال تحقق عینی شعار هم غزه هم لبنان است، البته در این مرحله نباید انتظار داشته باشیم که عمق حرکت اسلامی نمود عینی یابد، کمااینکه در سال 57 نیز حرکت انقلابی ایران آمیخته به حرکت‌های التقاطی ‌فراوانی بود؛ نفاق و تحجر و ‌نسخه‌های غیر‌وطنی و لیبرالیستی و ملی‌گرایی بی‌ریشه همه‌گردنه‌های صعب‌العبوری بود که معمار بزرگ انقلاب به درستی محمل انقلاب را از آنها عبور داد و سکان هدایت آن‌را با تدبیری هوشمندانه و عزل آقای منتظری به رهبر معظم انقلاب سپرد.


کاتوزی با اشاره به دلایل ماندگاری انقلاب اسلامی و پویایی این حرکت، با بیان اینکه امروز تئوریسین‌های کاخ سفید با این پرسش اساسی مواجه هستند که رمز ماندگاری انقلاب اسلامی در خلال بیش از سه دهه از حیات آن چیست؟‌ خاطرنشان کرد: پاسخ این پرسش در حماقت دشمنان انقلاب اسلامی است، یقینا این حرکت در وهله اول صاحبی دارد که آن را در برابر کید بد خواهان حفاظت می‌کند و این حقیقتی است که همه دل سپردگان به مرام خمینی بزرگ به آن ایمان دارند.
"همان خداوندی که نیرو های مغرور آمریکایی را در صحرای طبس مقهور اراده خود ساخت، قدرت تحلیل را از تحلیل‌گران شیطان بزرگ در ارتباط با مسایل داخلی ایران سلب کرده است. "
وی با اشاره به اینکه خانم کلینتون که خود را برای ملاقات با سران فنته در تهران آماده کرده بود، نگران این است که شاید تا آینده‌ از دیدار اهرام مصر محروم شود، افزود: دلیل عمده شکست سیاست آمریکا در قبال ایران در خلال سال‌های اخیر ارایه گزارش‌های جهت‌دار سرویس‌های صهیونیستی به ایالات متحده آمریکا بوده ‌است چراکه امروز کشور ما به لطف دستاوردهای انقلاب اسلامی و علیرغم تحریم و عبور از یک جنگ هشت ساله به عنوان قدرتمندترین و پیشرفته‌ترین کشور منطقه خوش می‌درخشد و توان آن را داشته است که در خلال سه دهه اخیر به طور مداوم به اصلاح و بازبینی ساختارها و سازو کارهای خود بپردازد.
این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه ساختار قانون اساسی و نظام ولایی ما با هدایت معنوی امام عصر به‌گونه‌ای طراحی شده که هیچگاه در درون خود با بن‌بست مواجه نخواهد شد، در خصوص لزوم تغییر برخی سازوکارها اظهار داشت: در خلال دولت نهم و امتداد این دولت تا به امروز انقلاب اسلامی شرایط جدیدی را تجربه می‌کند، برای اولین بار در خلال انقلاب اسلامی قوای سه گانه کشور تمایل به ابراز استقلال و اعمال وظایف قانونی دارند، به همین دلیل در نگاه کارشناسی این یک حسن است و حکایت از سلامت قوای سه‌گانه و عملکرد صحیح آنها دارد اما در نگاه استراتژیک و دراز‌مدت باید با اصلاح برخی سازوکارها و اعمال روش‌های جدید از موازی‌کاری و تضعیف قوا توسط یکدیگر جلوگیری کرد که یقینا اصلاح این سازوکارها و روش‌ها از چشمان تیز بین مقام معظم رهبری دور نخواهد ماند.
کاتوزی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اختلافات به وجود آمده بین مجلس و دولت و مصلحت نظام را از این زاویه تحلیل می‌کنید؟ گفت که
نظام ما در خلال سالیان اخیر یک جریان سیال بوده است بنابراین بدون تعصب به اینکه چه کسی رییس‌جمهور است می‌بایست این مسایل را تحلیل کرد.
"به نظر می‌رسد که ساختار قوه مقننه در کشور ما می‌بایست مورد بازبینی قرار گیرد. این شیوه قانون‌گذاری و اینکه در هر مورد اجرایی لزوم مصوبه مجلس وجود داشته باشد و یا حتی نحوه تصویب بودجه کشور واقعا چه مقدار منطبق بر واقعیات اجرایی است؟ "
وی ادامه داد: مجلس باید پاسخ دهد که جزیی‌نگری نمایندگان چه میزان کشور را از دستیابی به اهداف بزرگ و طرح‌های کلان کشور باز داشته است؟



  • کلمات کلیدی :

  • نوشته شده توسط :کیومرث کاتوزی::نظرات دیگران [ نظر]
    کلیه ی حقوق این وبلاگ متعلق به نویسندگان آن می باشد
    گروه فناوری اطلاعات آن لاین تکنولوژی